Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

ANALÝZA VSTUPU FRANKOFONNÍ FRANCHISY BUFFALO GRILL NA ČESKÝ TRH

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F13%3A33145475" target="_blank" >RIV/61989592:15210/13:33145475 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    ANALÝZA VSTUPU FRANKOFONNÍ FRANCHISY BUFFALO GRILL NA ČESKÝ TRH

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývá analýzou možného vstupu frankofonní franchisy Buffalo Grill na český trh. Cílem práce je zjistit rentabilitu takového projektu na základě teoretického i praktického výzkumu. První část práce se zabývá sběrem teoretických znalostí v oblasti franchisingu. Dochází ke zkoumání primárních zdrojů práce - Etického kodexu franchisingu a Obchodního zákoníku České republiky. Ve druhé části se zaměříme na realizaci projektu tedy otevření sítě restaurací Buffalo Grill v České republice. Zde se promítnou náklady, rizika a časová náročnost, z nichž bude později možné vyvodit, zda je tento projekt rentabilní.

  • Název v anglickém jazyce

    ANALYSIS OF ENTRY OF FRANCOPHONE FRANCHISE BUFFALO GRILL INTO THE CZECH MARKET

  • Popis výsledku anglicky

    The study analyzes the possible entry of francophone franchise Buffalo Grill into the czech market. The aim is to determine the profitability of a project on the basis of theoretical and practical research. The first part deals with the collection of theoretical knowledge in the field of franchising. There is a study of primary sources of labor - Code of Ethics Franchise and Commercial Code of the Czech Republic. In the second part we will focus on the implementation of the project which means opening the restaurant chain Buffalo Grill in the Czech Republic. There will be projected costs, risks and time-consuming, which will later be concluded that this project is viable.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Studentská vědecká konference 2013: sborník příspěvků

  • ISBN

    978-80-87533-06-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    147-153

  • Název nakladatele

    Societas Scientiarum Olomucensis II.

  • Místo vydání

    Olomouc

  • Místo konání akce

    Olomouc

  • Datum konání akce

    28. 11. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku