Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000054" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000054 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_65-66_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_65-66_zabrodska.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 24. 8. 2022 byl v Agrovýzkumu Rapotín uspořádán workshop na téma „Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj“. Workshopu se zúčastnilo jedenáct lidí z řad zemědělců. Workshop se skládal z teoretické a praktické části. V teoretické části se účastníci dozvěděli informace o buvolech s produkcí mléka, o buvolím mléce a o výrobcích z něj. v rámci praktické části měli účastníci možnost ochutnat čerstvé buvolí mléko, buvolí jogurt, čerstvý buvolí sýr, buvolí mozzarellu a buvolí burratu. Článek pojednává o průběhu celého workshopu.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensoric evaluation of buffalo milk and it's products

  • Popis výsledku anglicky

    On August 24. 2022 a workshop on "Sensory evaluation of buffalo milk and it´s products" was organized at Agrovýzkum Rapotín. Eleven farmers participated in the workshop. The workshop consisted of a theoretical and a practical part. In the theoretical part, the participants learned information about buffaloes with milk production, about buffalo milk and about products made from it. As part of the practical part, participants had the opportunity to taste fresh buffalo milk, buffalo yogurt, fresh buffalo cheese, buffalo mozzarella and buffalo burrata. The article discusses the course of the entire workshop.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů