Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000054" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000054 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_65-66_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_65-66_zabrodska.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj
Popis výsledku v původním jazyce
Dne 24. 8. 2022 byl v Agrovýzkumu Rapotín uspořádán workshop na téma „Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj“. Workshopu se zúčastnilo jedenáct lidí z řad zemědělců. Workshop se skládal z teoretické a praktické části. V teoretické části se účastníci dozvěděli informace o buvolech s produkcí mléka, o buvolím mléce a o výrobcích z něj. v rámci praktické části měli účastníci možnost ochutnat čerstvé buvolí mléko, buvolí jogurt, čerstvý buvolí sýr, buvolí mozzarellu a buvolí burratu. Článek pojednává o průběhu celého workshopu.
Název v anglickém jazyce
Sensoric evaluation of buffalo milk and it's products
Popis výsledku anglicky
On August 24. 2022 a workshop on "Sensory evaluation of buffalo milk and it´s products" was organized at Agrovýzkum Rapotín. Eleven farmers participated in the workshop. The workshop consisted of a theoretical and a practical part. In the theoretical part, the participants learned information about buffaloes with milk production, about buffalo milk and about products made from it. As part of the practical part, participants had the opportunity to taste fresh buffalo milk, buffalo yogurt, fresh buffalo cheese, buffalo mozzarella and buffalo burrata. The article discusses the course of the entire workshop.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů