Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Buvol domácí, buvolí mléko a výrobky z něj

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000061" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000061 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Buvol domácí, buvolí mléko a výrobky z něj

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jedná se o prezentaci na workshopu konaném dne 24. 8. 2022 v Agrovýzkumu Rapotín na téma „Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj“. Prezentace popisuje buvola domácího, buvolí mléko a jeho složení, buvolí jogurt, čerstvý buvolí sýr, buvolí mozzarellu a buvolí burratu.

  • Název v anglickém jazyce

    Domestic buffalo, buffalo milk and it's products

  • Popis výsledku anglicky

    This is a presentation at the workshop held on 24/08/2022 in Agrovýzkum Rapotín on the topic "Sensory evaluation of buffalo milk and its products". The presentation describes domestic buffalo, buffalo milk and its composition, buffalo yogurt, fresh buffalo cheese, buffalo mozzarella and buffalo burrata.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů