Buvol domácí, buvolí mléko a výrobky z něj
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000061" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000061 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Buvol domácí, buvolí mléko a výrobky z něj
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o prezentaci na workshopu konaném dne 24. 8. 2022 v Agrovýzkumu Rapotín na téma „Senzorické hodnocení buvolího mléka a výrobků z něj“. Prezentace popisuje buvola domácího, buvolí mléko a jeho složení, buvolí jogurt, čerstvý buvolí sýr, buvolí mozzarellu a buvolí burratu.
Název v anglickém jazyce
Domestic buffalo, buffalo milk and it's products
Popis výsledku anglicky
This is a presentation at the workshop held on 24/08/2022 in Agrovýzkum Rapotín on the topic "Sensory evaluation of buffalo milk and its products". The presentation describes domestic buffalo, buffalo milk and its composition, buffalo yogurt, fresh buffalo cheese, buffalo mozzarella and buffalo burrata.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů