Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Podnikatelské prostředí ve vinařství a metodické přístupy k jeho analýze

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F04%3A00002587" target="_blank" >RIV/62156489:43110/04:00002587 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Podnikatelské prostředí ve vinařství a metodické přístupy k jeho analýze

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek, který je součástí řešení post-doktorandského grantu uděleného GAČR (č. 402/02/P059) navázaného na výzkumný záměr PEF MZLU v Brně (GAMSM 431100007), a také řešení grantu zaměřeného na analýzu a vytvoření koncepce dalšího rozvoje odvětví vinohradnictví a vinařství v ČR poskytnutého NAZV (č. QF 3276), se zabývá návrhem metodického postupu analýzy odvětví se zaměřením na specifika odvětví vinařství. Příspěvek doporučuje jednotlivé metodické součásti a komentuje jejich souvislosti v oblasti odvětví vinařství v ČR.

  • Název v anglickém jazyce

    Business environment in wine-production and methods of its analysis

  • Popis výsledku anglicky

    The paper is a part of solution of a post-doctorate grant awarded by the Grant Agency of the Czech Republic (GAČR No. 402/02/P059) connected with the research plan of FBE MUAF in Brno (GAMSM 431100007) and with a Ministry of agriculture grant focused onanalysis and suggestion of a development concept of winegrowing and wine-producing industries in the Czech Republic (NAZV, QF 3276), and it focuses on suggestion of a methodology for industry analysis with a focus on the specific features of wine-production industry. The paper suggests particular methods to be used in industry analysis and comments their implications in the field of wine-production industry in the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP402%2F02%2FP059" target="_blank" >GP402/02/P059: Vypracování obecné metodiky pro analýzu odvětví zemědělského a potravinářského průmyslu</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Podniková ekonomika a management

  • ISBN

    80-210-3414-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    307-311

  • Název nakladatele

    Masarykova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku