Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Metodika analýzy odvětví a specifika potravinářského průmyslu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A11200021" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:11200021 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Metodika analýzy odvětví a specifika potravinářského průmyslu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek, který je součástí řešení post-doktorandského grantu uděleného GAČR (č. 402/02/P059) navázaného na výzkumný záměr PEF MZLU v Brně (GAMSM 431100007), a také řešení grantu zaměřeného na analýzu a vytvoření koncepce dalšího rozvoje odvětví vinohradnictví a vinařství v ČR poskytnutého NAZV (č. QF 3276), se zabývá návrhem metodického postupu analýzy odvětví se zaměřením na specifika potravinářského průmyslu. Příspěvek doporučuje jednotlivé metodické součásti stručně komentuje jejich souvislosti v oblasti potravinářského průmyslu.

  • Název v anglickém jazyce

    Industry analysis methodology and food industry specifics

  • Popis výsledku anglicky

    The paper is a part of solution of a post-doctorate grant awarded by the Grant Agency of the Czech Republic (GAČR No. 402/02/P059) connected with the research plan of FBE MUAF in Brno (GAMSM 431100007) and with a Ministry of agriculture grant focused onanalysis and suggestion of a development concept of winegrowing and wine-producing industries in the Czech Republic (NAZV, QF 3276), and it focuses on suggestion of a methodology for industry analysis with a focus on the specific features of food industry. The paper suggests particular methods to be used in industry analysis and briefly comments their implications in the field of food industry.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP402%2F02%2FP059" target="_blank" >GP402/02/P059: Vypracování obecné metodiky pro analýzu odvětví zemědělského a potravinářského průmyslu</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Aktuálne problémy manažmentu a marketingu vo výučbe na vysokých školách

  • ISBN

    80-8069-284-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    78-81

  • Název nakladatele

    FEM SPU v Nitre

  • Místo vydání

    FEM SPU v Nitre

  • Místo konání akce

    FEM SPU v Nitre, Nitra

  • Datum konání akce

    23. 10. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku