Specifika pekárenského oboru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00095132" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00095132 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Specifika pekárenského oboru
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek analyzuje nejvýznamnější problémy tuzemského pekárenství. Zaměřuje se především na rostoucí ceny vstupů a příliš nízké ceny pekárenské produkce. Je součástí Výzkumného záměru MSM 6215648904, řešeného na PEF MZLU v Brně.
Název v anglickém jazyce
Specificity of the bakery market
Popis výsledku anglicky
This paper analyses the most significant problems of the Czech bakery market. It solves for the first growing prices of inputs and low prices of bakery products. This paper is the part of the Research proposal MSM 6215648904 being solved at the FBE MUAFin Brno.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Agroregion 2006 Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství
ISBN
80-7040-871-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
74-78
Název nakladatele
JČU v Českých Budějovicích
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
JČU České Budějovice
Datum konání akce
24. 8. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—