Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Srovnání atraktivity odvětví vinařství a pivovarnictví

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00095209" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00095209 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of Attractiveness of Wine Production and Brewing Industries

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Paper focuses on a comparison of wine production industry and brewing industry based on the methodology of Higgins and Wincze. First of all it discusses the key industry attractiveness criteria. These criteria are used for evaluation of the wine-production industry and brewing industry attractiveness, and also for a mutual comparison of these two industries. This evaluation is based on the past development, focuses on the current situation, but also predicts the future development of the key attractiveness influences. Whereas brewing is considered to be on the top of its attractiveness for all firms in general with the expectations of its future decline, attractiveness of wine production is expected to grow especially for the producers of quality wines. The paper is a part of solution of the research plan of FBE MUAF in Brno, registered under the number MSM 6215648904.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of Attractiveness of Wine Production and Brewing Industries

  • Popis výsledku anglicky

    Paper focuses on a comparison of wine production industry and brewing industry based on the methodology of Higgins and Wincze. First of all it discusses the key industry attractiveness criteria. These criteria are used for evaluation of the wine-production industry and brewing industry attractiveness, and also for a mutual comparison of these two industries. This evaluation is based on the past development, focuses on the current situation, but also predicts the future development of the key attractiveness influences. Whereas brewing is considered to be on the top of its attractiveness for all firms in general with the expectations of its future decline, attractiveness of wine production is expected to grow especially for the producers of quality wines. The paper is a part of solution of the research plan of FBE MUAF in Brno, registered under the number MSM 6215648904.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Mezinárodné vedecké dni 2006 "Konkurencieschopnosť v EU - výzva pre krajiny V4"

  • ISBN

    80-8069-704-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1002-1008

  • Název nakladatele

    Slovenská polnohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra - Slovenská republika

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku