Srovnání atraktivity odvětví vinařství a pivovarnictví
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00095209" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00095209 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of Attractiveness of Wine Production and Brewing Industries
Popis výsledku v původním jazyce
Paper focuses on a comparison of wine production industry and brewing industry based on the methodology of Higgins and Wincze. First of all it discusses the key industry attractiveness criteria. These criteria are used for evaluation of the wine-production industry and brewing industry attractiveness, and also for a mutual comparison of these two industries. This evaluation is based on the past development, focuses on the current situation, but also predicts the future development of the key attractiveness influences. Whereas brewing is considered to be on the top of its attractiveness for all firms in general with the expectations of its future decline, attractiveness of wine production is expected to grow especially for the producers of quality wines. The paper is a part of solution of the research plan of FBE MUAF in Brno, registered under the number MSM 6215648904.
Název v anglickém jazyce
Comparison of Attractiveness of Wine Production and Brewing Industries
Popis výsledku anglicky
Paper focuses on a comparison of wine production industry and brewing industry based on the methodology of Higgins and Wincze. First of all it discusses the key industry attractiveness criteria. These criteria are used for evaluation of the wine-production industry and brewing industry attractiveness, and also for a mutual comparison of these two industries. This evaluation is based on the past development, focuses on the current situation, but also predicts the future development of the key attractiveness influences. Whereas brewing is considered to be on the top of its attractiveness for all firms in general with the expectations of its future decline, attractiveness of wine production is expected to grow especially for the producers of quality wines. The paper is a part of solution of the research plan of FBE MUAF in Brno, registered under the number MSM 6215648904.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mezinárodné vedecké dni 2006 "Konkurencieschopnosť v EU - výzva pre krajiny V4"
ISBN
80-8069-704-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
1002-1008
Název nakladatele
Slovenská polnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra - Slovenská republika
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—