Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Selected characteristics of the wholefood market

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F11%3A00169810" target="_blank" >RIV/62156489:43110/11:00169810 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Selected characteristics of the wholefood market

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper deals with characteristics of branch with products of ecological agriculture in Czech Republic. Present state of crop and animal production on ecological farms is analyzed. Paper is also focused on analysing distribution channels of organic products. To the most often manufactured organic products belong according to dominate activities of producers meat processing, producing bake, confectioner and other floury products (mainly fresh pastry), milk processing, production of dairy commodities and cheese and fruit and vegetables. In the last few years the number of wine manufacturer is rising. Second important category for development of market with organic products are distributors or subjects, who set afloat wholefood or organic products including import and export without whatever further processing. In terms of marketed organic products and wholefood, sale of animal organic products dominates above crop. In terms of sharing main categories of ecologicaly cropped growns in th

  • Název v anglickém jazyce

    Selected characteristics of the wholefood market

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with characteristics of branch with products of ecological agriculture in Czech Republic. Present state of crop and animal production on ecological farms is analyzed. Paper is also focused on analysing distribution channels of organic products. To the most often manufactured organic products belong according to dominate activities of producers meat processing, producing bake, confectioner and other floury products (mainly fresh pastry), milk processing, production of dairy commodities and cheese and fruit and vegetables. In the last few years the number of wine manufacturer is rising. Second important category for development of market with organic products are distributors or subjects, who set afloat wholefood or organic products including import and export without whatever further processing. In terms of marketed organic products and wholefood, sale of animal organic products dominates above crop. In terms of sharing main categories of ecologicaly cropped growns in th

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis : Acta of Mendel University of agriculture and forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně

  • ISSN

    1211-8516

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    LIX

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus