Možnosti produkce konkurenceschpných finálních jatečných hybridů prasat.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23501031" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23501031 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti produkce konkurenceschpných finálních jatečných hybridů prasat.
Popis výsledku v původním jazyce
Při testaci tří nepříbuzných linií jsme zjistili, že intenzivnější výživa během výkrmu má pozitivní vliv na výkrmnost aa jatečnou hodnotu finálních hybridů prasat.
Název v anglickém jazyce
Possibilities of production of final carcass pig hybrids able to compete.
Popis výsledku anglicky
After testation of three outbred pig combinations we determined, that more intensive nutrition during fattening has a positive influence on traits of fattening capability and carcass value of final pig hybrids.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Živočišná výroba před vstupem do EU.
ISBN
80-7040-423-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Zem. fakulta JČU, Č. Budějovice
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—