Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv vybraných parametrů výkrmnosti a jatečné hodnoty na textůru hovězího masa.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00005761" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00005761 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of selected fattening performance and carcass value traits on textural properties of beef.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fifty-one crossbreed young bulls, progenies of Charolais, Czech Pied, Simmental,and Blonde d,Aquitaine beef cattle bred at the paternal position crossed by Czech Pied at the maternal position were reared in a typical production system and slaughtered atan average age of 578 days and live weight of 656 kg.The animals were evaluated for fattening performance and carcass quality traits (live weight at slaughter, age at slaughter,, total weight gain,carcass weight, dressing percentage, net daily gain) andmeat quality charakteristics (dry matter,proteins, fat, ash,pH, water holding capacity, remission,collagen, cooking loos, textural properties by Warner-Bratzler method and compression test).

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of selected fattening performance and carcass value traits on textural properties of beef.

  • Popis výsledku anglicky

    Fifty-one crossbreed young bulls, progenies of Charolais, Czech Pied, Simmental,and Blonde d,Aquitaine beef cattle bred at the paternal position crossed by Czech Pied at the maternal position were reared in a typical production system and slaughtered atan average age of 578 days and live weight of 656 kg.The animals were evaluated for fattening performance and carcass quality traits (live weight at slaughter, age at slaughter,, total weight gain,carcass weight, dressing percentage, net daily gain) andmeat quality charakteristics (dry matter,proteins, fat, ash,pH, water holding capacity, remission,collagen, cooking loos, textural properties by Warner-Bratzler method and compression test).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    50

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    81-88

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus