Inovace předmětu Genetika pro Bc. obor Technologie potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00008235" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00008235 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food
Popis výsledku v původním jazyce
At Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in a new opened Bc. specialisation "Production and Distribution of the Food", there is not any subject with genetics orientation yet. There is the subject "Genetics of the Agriculture product" offered in present Bc. and in ending Mgr. specialisation "Technology of the Food", only. Owing to the fact that genetics is mingled with the food industry everywhere, for our students of food specialisations it is necessary to have the basic knowledge. Therefore our aim is to make the innovative genetic subject that would be directed on the application of the genetics to the food industry for Bc. specialisation. This subject is prepared like that it could be integrated for the reaccreditation of food specialisation as a obligatory facultative subject in the year 2006. It will be offered to about 130 students of food study specialisation on the Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno.
Název v anglickém jazyce
Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food
Popis výsledku anglicky
At Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in a new opened Bc. specialisation "Production and Distribution of the Food", there is not any subject with genetics orientation yet. There is the subject "Genetics of the Agriculture product" offered in present Bc. and in ending Mgr. specialisation "Technology of the Food", only. Owing to the fact that genetics is mingled with the food industry everywhere, for our students of food specialisations it is necessary to have the basic knowledge. Therefore our aim is to make the innovative genetic subject that would be directed on the application of the genetics to the food industry for Bc. specialisation. This subject is prepared like that it could be integrated for the reaccreditation of food specialisation as a obligatory facultative subject in the year 2006. It will be offered to about 130 students of food study specialisation on the Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GD523%2F03%2FH076" target="_blank" >GD523/03/H076: Zvýšení metodologické úrovně a teoretického vzdělání studentů akreditovaného DSP 4103V Zootechnika - perspektivního stud. oboru obecná zootechnika</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
VI. mezinárodní konference doktorandů a pregrad. studentů "Genetika a šlechtění zvířat"; CD-ROM
ISBN
80-7157-858-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
127-128
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Přerov
Datum konání akce
19. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—