Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace předmětu Genetika pro Bc. obor Technologie potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00008235" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00008235 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food

  • Popis výsledku v původním jazyce

    At Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in a new opened Bc. specialisation "Production and Distribution of the Food", there is not any subject with genetics orientation yet. There is the subject "Genetics of the Agriculture product" offered in present Bc. and in ending Mgr. specialisation "Technology of the Food", only. Owing to the fact that genetics is mingled with the food industry everywhere, for our students of food specialisations it is necessary to have the basic knowledge. Therefore our aim is to make the innovative genetic subject that would be directed on the application of the genetics to the food industry for Bc. specialisation. This subject is prepared like that it could be integrated for the reaccreditation of food specialisation as a obligatory facultative subject in the year 2006. It will be offered to about 130 students of food study specialisation on the Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno.

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food

  • Popis výsledku anglicky

    At Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in a new opened Bc. specialisation "Production and Distribution of the Food", there is not any subject with genetics orientation yet. There is the subject "Genetics of the Agriculture product" offered in present Bc. and in ending Mgr. specialisation "Technology of the Food", only. Owing to the fact that genetics is mingled with the food industry everywhere, for our students of food specialisations it is necessary to have the basic knowledge. Therefore our aim is to make the innovative genetic subject that would be directed on the application of the genetics to the food industry for Bc. specialisation. This subject is prepared like that it could be integrated for the reaccreditation of food specialisation as a obligatory facultative subject in the year 2006. It will be offered to about 130 students of food study specialisation on the Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    EB - Genetika a molekulární biologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GD523%2F03%2FH076" target="_blank" >GD523/03/H076: Zvýšení metodologické úrovně a teoretického vzdělání studentů akreditovaného DSP 4103V Zootechnika - perspektivního stud. oboru obecná zootechnika</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    VI. mezinárodní konference doktorandů a pregrad. studentů "Genetika a šlechtění zvířat"; CD-ROM

  • ISBN

    80-7157-858-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    127-128

  • Název nakladatele

    MZLU v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Přerov

  • Datum konání akce

    19. 5. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku