Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087280" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087280 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace
Popis výsledku v původním jazyce
Do většiny potravinářských oborů pronikají procesy sušení, chlazení a mražení surovin potravin a potravin. Proto se tato kapitola zabývá těmito procesy a příslušnou technikou tj. sušárnami potravin, chladírnami a mrazírnami potravin.
Název v anglickém jazyce
Technique for food commodities finishing
Popis výsledku anglicky
Drying, cooling and freezing of food and food materials are processes, which penetrate through most of food branches. Therefore this chapter deals with these processes and also relevant technique -- food driers, coolers and freezing chambers.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinářská technika
ISBN
80-8073-410-0
Počet stran výsledku
91
Strana od-do
31-121
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
FVT
Místo vydání
—
Kód UT WoS kapitoly
—