Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00145073" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00145073 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Amines

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Structure Toxicological Importance Expected Amounts of Biogenic Amines and Polyamines in Dairy Foods Current Analytical Methods for the Determination of Toxicologically Important Amines in Dairy Foods Supplementary Analysis: Screening for Amine ProducersOverall Scheme of Biogenic Amines and Polyamines Analysis 41.4.3 Amines Extraction from the Matrix of Dairy Foods, Including Cleaning Procedures Derivatization Separation Detection Example of a Protocol

  • Název v anglickém jazyce

    Amines

  • Popis výsledku anglicky

    Structure Toxicological Importance Expected Amounts of Biogenic Amines and Polyamines in Dairy Foods Current Analytical Methods for the Determination of Toxicologically Important Amines in Dairy Foods Supplementary Analysis: Screening for Amine ProducersOverall Scheme of Biogenic Amines and Polyamines Analysis 41.4.3 Amines Extraction from the Matrix of Dairy Foods, Including Cleaning Procedures Derivatization Separation Detection Example of a Protocol

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá (Edited): Handbook of Dairy Foods Analysis

  • ISBN

    978-1-4200-4631-1

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

    900

  • Název nakladatele

    CRC Press, Taylor & Francis Group

  • Místo vydání

    Boca Raton, FL, USA

  • Kód UT WoS kapitoly