Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00145073" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00145073 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Amines
Popis výsledku v původním jazyce
Structure Toxicological Importance Expected Amounts of Biogenic Amines and Polyamines in Dairy Foods Current Analytical Methods for the Determination of Toxicologically Important Amines in Dairy Foods Supplementary Analysis: Screening for Amine ProducersOverall Scheme of Biogenic Amines and Polyamines Analysis 41.4.3 Amines Extraction from the Matrix of Dairy Foods, Including Cleaning Procedures Derivatization Separation Detection Example of a Protocol
Název v anglickém jazyce
Amines
Popis výsledku anglicky
Structure Toxicological Importance Expected Amounts of Biogenic Amines and Polyamines in Dairy Foods Current Analytical Methods for the Determination of Toxicologically Important Amines in Dairy Foods Supplementary Analysis: Screening for Amine ProducersOverall Scheme of Biogenic Amines and Polyamines Analysis 41.4.3 Amines Extraction from the Matrix of Dairy Foods, Including Cleaning Procedures Derivatization Separation Detection Example of a Protocol
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá (Edited): Handbook of Dairy Foods Analysis
ISBN
978-1-4200-4631-1
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
—
Počet stran knihy
900
Název nakladatele
CRC Press, Taylor & Francis Group
Místo vydání
Boca Raton, FL, USA
Kód UT WoS kapitoly
—