Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Monitoring of Beer Fermentation Process Using Acoustic Emission Method

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00169890" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00169890 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2010/mendelnet_2010_fulltext.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2010/mendelnet_2010_fulltext.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Monitoring of Beer Fermentation Process Using Acoustic Emission Method

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The acoustic emission (AE) method has been used to monitor fermentation process in the hopped wort. In the pilot phase of the research, 3 piezoelectric sensors have been placed on the outside of the fermentation tank assembly and acoustic signals have been measured continuously for the entire fermentation period. The sensors' purpose was to "hear" carbon dioxide bubbles emerging inside of the fermentation tank and to pass signals to the AE analyzer/laptop PC for further processing.

  • Název v anglickém jazyce

    Monitoring of Beer Fermentation Process Using Acoustic Emission Method

  • Popis výsledku anglicky

    The acoustic emission (AE) method has been used to monitor fermentation process in the hopped wort. In the pilot phase of the research, 3 piezoelectric sensors have been placed on the outside of the fermentation tank assembly and acoustic signals have been measured continuously for the entire fermentation period. The sensors' purpose was to "hear" carbon dioxide bubbles emerging inside of the fermentation tank and to pass signals to the AE analyzer/laptop PC for further processing.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet 2010 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference

  • ISBN

    978-80-7375-453-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    651-659

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    24. 11. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    341786800081