XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00174084" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00174084 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011
Popis výsledku v původním jazyce
Tradičně se v březnu u příležitosti veletrhů SALIMA nebo G+H koná v aule Mendelovy univerzity v Brně Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Seminář, který je konferenčního typu, se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Na počátku března se v rámci Ingrových dnů 2011 konal na Mendelově univerzitě v Brně sedmatřicátý ročníkSemináře o jakosti potravin a potravinových surovin. Na úvod hosty přivítal prorektor Mendelovy univerzity v Brně doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. První sekci otevřel přednáškou docent Jiří Ruprich z Odboru hygieny výživy a bezpečnosti potravin v Brně (SZÚ v Praze) na téma Potraviny, výživa a zdraví. Shrnul jednotlivé přístupy k hodnocení potravin, které se liší již třeba geograficky, a to i v rámci EU. Komentoval, jakým způsobem mají média vliv na veřejné mínění s uvedením známých kauz
Název v anglickém jazyce
XXXVIIth Seminar of the Food Quality and Foodstuff - Ingr's days 2011
Popis výsledku anglicky
In March of 2010 Seminar of the food quality and foodstuff observed an 36th anniversary of it's foundation at Mendel's university in Brno. Food Quality and Food Raw Materials Seminar is type of conference, where quality and food safety in various contexts are discussing. This year, there are lectures and posters about food safety and food quality.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
11-12
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—