Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00174084" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00174084 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    XXXVII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2011

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tradičně se v březnu u příležitosti veletrhů SALIMA nebo G+H koná v aule Mendelovy univerzity v Brně Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Seminář, který je konferenčního typu, se zabývá problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Na počátku března se v rámci Ingrových dnů 2011 konal na Mendelově univerzitě v Brně sedmatřicátý ročníkSemináře o jakosti potravin a potravinových surovin. Na úvod hosty přivítal prorektor Mendelovy univerzity v Brně doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. První sekci otevřel přednáškou docent Jiří Ruprich z Odboru hygieny výživy a bezpečnosti potravin v Brně (SZÚ v Praze) na téma Potraviny, výživa a zdraví. Shrnul jednotlivé přístupy k hodnocení potravin, které se liší již třeba geograficky, a to i v rámci EU. Komentoval, jakým způsobem mají média vliv na veřejné mínění s uvedením známých kauz

  • Název v anglickém jazyce

    XXXVIIth Seminar of the Food Quality and Foodstuff - Ingr's days 2011

  • Popis výsledku anglicky

    In March of 2010 Seminar of the food quality and foodstuff observed an 36th anniversary of it's foundation at Mendel's university in Brno. Food Quality and Food Raw Materials Seminar is type of conference, where quality and food safety in various contexts are discussing. This year, there are lectures and posters about food safety and food quality.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    22

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    11-12

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus