Konzervace krmiv a jejich využití ve výživě zvířat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00190282" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00190282 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027014:_____/12:#0001684
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Konzervace krmiv a jejich využití ve výživě zvířat
Popis výsledku v původním jazyce
Konzervace krmiv obecně patří k nezbytným technologickým opatřením. Publikace je zaměřena na základní způsoby konzervace krmiv, technologe silážování, úpravy a využití konzervovaných krmiv a jsou zmíněna i zdravotní rizika. Kniha je určena nejen uživatelům v praxi, pracovníkům odborných služeb, ale i pro studenty.
Název v anglickém jazyce
Preservation of fodder and use in animal nutrition
Popis výsledku anglicky
Preservation of fodder generally is one of the necessary technological measures. This publication focuses on basic methods of preservation of fodder, technology making of silage, processing and use of tinned fodder and there are also mentioned health risks. The book is intended not only to users in practice, the staff of professional services, but also for students.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-87091-33-3
Počet stran knihy
307
Název nakladatele
Baštan
Místo vydání
Olomouc
Kód UT WoS knihy
—