Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Apparent ideal amino acids digestibility of raw full-fat soybean in broiler diets

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A43907829" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:43907829 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2012/mnet_2012_full.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2012/mnet_2012_full.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Apparent ideal amino acids digestibility of raw full-fat soybean in broiler diets

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to attempt to influence of soybean meal (SBM) replacement by multiple levels of raw full-fat soybean (RFFS) in broiler diets on the apparent ileal amino acids digestibility (AIAAD). In the experiment in total 208 ROSS 308 male chickens were used to examine the effect of RFFS on AIAAD and fat digestibility when four dietary treatments were used; Control group (without RFFS) and groups containing 4%, 8% and 12% of RFFS. The experiment lasted from 10th to 38th day of age. The AIAAD was lower when diets contained RFFS in all observed amino acids expect methionine. Higher AIAAD was obtained in RFFS12 in comparison with RFFS8 and RFFS4.

  • Název v anglickém jazyce

    Apparent ideal amino acids digestibility of raw full-fat soybean in broiler diets

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to attempt to influence of soybean meal (SBM) replacement by multiple levels of raw full-fat soybean (RFFS) in broiler diets on the apparent ileal amino acids digestibility (AIAAD). In the experiment in total 208 ROSS 308 male chickens were used to examine the effect of RFFS on AIAAD and fat digestibility when four dietary treatments were used; Control group (without RFFS) and groups containing 4%, 8% and 12% of RFFS. The experiment lasted from 10th to 38th day of age. The AIAAD was lower when diets contained RFFS in all observed amino acids expect methionine. Higher AIAAD was obtained in RFFS12 in comparison with RFFS8 and RFFS4.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet 2012: Proceedings of International Ph.D. Students Conference

  • ISBN

    978-80-7375-836-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    339-345

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    21. 11. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    000366461200041