Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Stručně o mykotoxinech nejen v mléce a mléčných výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200224" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200224 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Stručně o mykotoxinech nejen v mléce a mléčných výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek pojednává o toxických sekundárních metabolitech vláknitých mikromycet - mykotoxinech. Charakterizuje nejvýznamnější mykotoxiny. Dále se zaměřuje na výskyt nejvýznamnějších mykotoxinů v mléce a mléčných výrobcích.

  • Název v anglickém jazyce

    Briefly about the mycotoxins not only in milk and milk products

  • Popis výsledku anglicky

    This paper deals with toxic secondary metabolites of filamentous fungi - mycotoxins. Characterizes most important mycotoxins. It also focuses on the most significant occurrence of mycotoxins in milk and dairy products.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.

  • ISBN

    978-80-7375-755-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    17-20

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Mendelova univerzita v Brně

  • Datum konání akce

    16. 5. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku