The using of near infrared spectroscopy with the Fourier transformation fot the detection of the type and the degree of coffee roasting
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00210845" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00210845 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
The using of near infrared spectroscopy with the Fourier transformation fot the detection of the type and the degree of coffee roasting
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem bylo zjistit, zda je metoda FT-NIR vhodná k měření jakostních parametrů kávy a zda je metoda schopna detekovat rozdíly mezi jednotlivými zeměmi původu a pražícími profily káv.
Název v anglickém jazyce
The using of near infrared spectroscopy with the Fourier transformation fot the detection of the type and the degree of coffee roasting
Popis výsledku anglicky
The aim was to determine whether the FT-NIR method suitable for measuring quality parameters of coffee and whether the method is able to detect differences between countries of origin and roasting profiles of coffees.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2013 - Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7375-908-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
575-579
Název nakladatele
Mendel University in Brno, Zemedelska 1, 613 00 Brno, Czech Republic
Místo vydání
Faculty of Agronomy
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
20. 11. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—