Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of chamomile extract on performance and gut microflora in chickens

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00213687" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00213687 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of chamomile extract on performance and gut microflora in chickens

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study with 56 male broilers Ross 308 was focused on the effect of different doses of chamomile extract on their gut microflora. Control group of cockerels obtained feed mixture without chamomile extract. The second group obtained feed mixture with 0.6 % of chamomile extract in feed mixture. The addition of 0.6% chamomile extract to the broilers diet had no effect on their growth. Number of CFU, sulphide-reducing clostridia, coliforms and lactic acid bacteria was higher in the control group. Total plate count was higher in the group with addition of chamomile extract.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of chamomile extract on performance and gut microflora in chickens

  • Popis výsledku anglicky

    The study with 56 male broilers Ross 308 was focused on the effect of different doses of chamomile extract on their gut microflora. Control group of cockerels obtained feed mixture without chamomile extract. The second group obtained feed mixture with 0.6 % of chamomile extract in feed mixture. The addition of 0.6% chamomile extract to the broilers diet had no effect on their growth. Number of CFU, sulphide-reducing clostridia, coliforms and lactic acid bacteria was higher in the control group. Total plate count was higher in the group with addition of chamomile extract.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Animal Breeding 2014

  • ISBN

    978-80-7375-895-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    60-64

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Mendelu v Brně

  • Datum konání akce

    9. 1. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku