Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of chamomille extract on gut microflora in broiler chickens

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00217187" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00217187 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of chamomille extract on gut microflora in broiler chickens

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study with 84 male broilers Ross 308 was focused on the effect of different doses of chamomile extract on their gut microflora. Control group of cockerels obtained feed mixture without chamomile extract. The second group obtained feed mixture with 0,3 % and third group 0,6 % of chamomile extract in feed mixture. The addition of 0,3 and 0,6% chamomile extract to the broilers diet had no effect on their growth. The highest number of CFU, sulphide-reducing clostridia, coliforms and lactic acid bacteriawas in the control group. Total plate count was highest in the group with addition 0,6 % of chamomile extract.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of chamomille extract on gut microflora in broiler chickens

  • Popis výsledku anglicky

    The study with 84 male broilers Ross 308 was focused on the effect of different doses of chamomile extract on their gut microflora. Control group of cockerels obtained feed mixture without chamomile extract. The second group obtained feed mixture with 0,3 % and third group 0,6 % of chamomile extract in feed mixture. The addition of 0,3 and 0,6% chamomile extract to the broilers diet had no effect on their growth. The highest number of CFU, sulphide-reducing clostridia, coliforms and lactic acid bacteriawas in the control group. Total plate count was highest in the group with addition 0,6 % of chamomile extract.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    13. BOKU-Symposium Tierernährung

  • ISBN

    978-3-900932-16-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    284-286

  • Název nakladatele

  • Místo vydání

    Wien: Institut für Tierernährung

  • Místo konání akce

    Wien: Institut für Tierernährung

  • Datum konání akce

    1. 1. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku