Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of protein concentrate supplement on the qualitative and quantitative parameters of milk from dairy cows in organic farming

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00217335" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00217335 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/aoas-2014-0008" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2478/aoas-2014-0008</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/aoas-2014-0008" target="_blank" >10.2478/aoas-2014-0008</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of protein concentrate supplement on the qualitative and quantitative parameters of milk from dairy cows in organic farming

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In our experiment, we studied the effects of protein concentrate addition on the qualitative and quantitative composition of milk in organically farmed dairy cows. A total number of 40 Holstein cows were divided into two groups. Live weight of dairy cowsranged around 625 +- 25 kg. Average production efficiency of animals was 7.600 +- 50 kg milk for the lactation period. Animals of both groups received an identical basic feed ration. The first experimental group of cows (n=20) received in the feed ration a protein concentrate from organic production (soybean cake 60%, sunflower cake 20%, linseed cake 20%) at 1 kg per head and day. The second group served as a control (n=20) without the addition of protein concentrate. The experiment lasted 30 days. Thegoal of the experiment was to investigate whether the addition of protein concentrate can affect individual milk components. The measured values show that the experimental group of dairy cows with the addition of protein concentrate exhi

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of protein concentrate supplement on the qualitative and quantitative parameters of milk from dairy cows in organic farming

  • Popis výsledku anglicky

    In our experiment, we studied the effects of protein concentrate addition on the qualitative and quantitative composition of milk in organically farmed dairy cows. A total number of 40 Holstein cows were divided into two groups. Live weight of dairy cowsranged around 625 +- 25 kg. Average production efficiency of animals was 7.600 +- 50 kg milk for the lactation period. Animals of both groups received an identical basic feed ration. The first experimental group of cows (n=20) received in the feed ration a protein concentrate from organic production (soybean cake 60%, sunflower cake 20%, linseed cake 20%) at 1 kg per head and day. The second group served as a control (n=20) without the addition of protein concentrate. The experiment lasted 30 days. Thegoal of the experiment was to investigate whether the addition of protein concentrate can affect individual milk components. The measured values show that the experimental group of dairy cows with the addition of protein concentrate exhi

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Annals of Animal Science

  • ISSN

    1642-3402

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    14

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    PL - Polská republika

  • Počet stran výsledku

    12

  • Strana od-do

    341-352

  • Kód UT WoS článku

    335903100011

  • EID výsledku v databázi Scopus