Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výživa a krmení drůbeže

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00218822" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00218822 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výživa a krmení drůbeže

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V knize naleznou zájemci vedle pojednání o výživě a technice krmení drůbeže řadu informací platných ve výživě všech hospodářských zvířat. Podrobně je probrána problematika využití energie, aminokyselin, polynenasycených mastných kyselin, minerálních látek a značný rozsah je věnován krmným aditivům. Výživná hodnota krmiv a cena komponent jsou sice hlavními posuzovanými faktory při sestavování směsi, každé krmivo má však i specifické vlastnosti, výhody a nevýhody, rizika kontaminace a specifický vliv připoužití v příliš vysokých dávkách. O těchto vlastnostech krmiv je třeba vědět co nejvíce. Zvláštní kapitoly jsou věnovány i úpravě krmiv, odběru vzorků a posuzování krmiv. Najde se zde i návod jak postupovat při reklamacích krmných směsí.

  • Název v anglickém jazyce

    Poultry Nutrition and Feeding

  • Popis výsledku anglicky

    In the book, offer besides a treatise on nutrition and technique of feeding poultry range of information existing in the nutrition of farm animals. Discussed in detail the issue of the use of energy, amino acids, polyunsaturated fatty acids, minerals anddevoted a considerable amount of feed additives. The nutritional value of feed and price components are indeed the major factors to be assessed during compounding, each food has, however, specific features, advantages and disadvantages, risks of contamination and the specific effect when used in very high doses. These properties of feed is necessary to know as much as possible. Special chapters are devoted to the presentation of feed, sampling and assessment of feed. Finds are also instructions on howto proceed with your claim of feed mixtures.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-87091-53-1

  • Počet stran knihy

    160

  • Název nakladatele

    Agriprint s.r.o.

  • Místo vydání

    Olomouc

  • Kód UT WoS knihy