The effect of additives on the silage leaches quality of red clover preserved at low dry matter
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00229279" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00229279 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/26296080:_____/14:#0001136
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of additives on the silage leaches quality of red clover preserved at low dry matter
Popis výsledku v původním jazyce
The work deals with the evaluation of the quality of silage made from two red clover varietes (Trifolium pratense L.) - diploid varieties (Spurt) and tetraploid varieties (Amos).
Název v anglickém jazyce
The effect of additives on the silage leaches quality of red clover preserved at low dry matter
Popis výsledku anglicky
The work deals with the evaluation of the quality of silage made from two red clover varietes (Trifolium pratense L.) - diploid varieties (Spurt) and tetraploid varieties (Amos).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310100" target="_blank" >QJ1310100: Vývoj a optimalizace metod stanovení biogenních aminů v návaznosti na zvýšení zdravotní bezpečnosti siláží</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2014 - Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7509-174-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
143-146
Název nakladatele
Mendel University in Brno
Místo vydání
Brno, Czech Republic
Místo konání akce
Brno, Czech Republic
Datum konání akce
19. 11. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—