Senzorická analýza kuřecího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00231317" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00231317 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorická analýza kuřecího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Byla sledována jakost kuřecího masa v závislosti na krmení. Probíhalo testování krmných receptur pro kuřecí brojlery se zvýšeným přídavkem řepkového extrahovaného šrotu.
Název v anglickém jazyce
Sensory analysis chicken meat
Popis výsledku anglicky
Was monitored quality chicken depending on feeding. Conducted testing of feed recipes for chicken broilers should be increased by the addition of rapeseed extraction meal.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
10
Místo vydání
Brno
Název nakladatele resp. objednatele
PREOL, a.s.
Verze
—