Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of Vegetable Oil Fortified Feeds on the Content of Fatty Acids in Breast and Thigh Muscles in Broiler Chickens

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002700" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002700 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of Vegetable Oil Fortified Feeds on the Content of Fatty Acids in Breast and Thigh Muscles in Broiler Chickens

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The main objective of this work was to compare the effect of six vegetable oils added in feeding mixtures that were administered to broiler chickens on the levels of major fatty acids in chicken meat. The experiment started with 90 one-day, Ross 308 meathybrid, male chickens that were divided into six groups. Chickens were fed with complete mixtures for the pre-fattening (BR1), fattening (BR2), and post-fattening (BR3) of broiler chickens. The BR1 feeding mixture was administered to chickens aged 1-10days, the BR2 feeding mixture was applied from Day 11 to Day 30, and the BR3 feeding mixture was then administered until Day 42.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of Vegetable Oil Fortified Feeds on the Content of Fatty Acids in Breast and Thigh Muscles in Broiler Chickens

  • Popis výsledku anglicky

    The main objective of this work was to compare the effect of six vegetable oils added in feeding mixtures that were administered to broiler chickens on the levels of major fatty acids in chicken meat. The experiment started with 90 one-day, Ross 308 meathybrid, male chickens that were divided into six groups. Chickens were fed with complete mixtures for the pre-fattening (BR1), fattening (BR2), and post-fattening (BR3) of broiler chickens. The BR1 feeding mixture was administered to chickens aged 1-10days, the BR2 feeding mixture was applied from Day 11 to Day 30, and the BR3 feeding mixture was then administered until Day 42.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta veterinaria Brno

  • ISSN

    0001-7213

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    79

  • Číslo periodika v rámci svazku

    9

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000282195800004

  • EID výsledku v databázi Scopus