Réva vinná
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43907104" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43907104 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62156489:43310/15:43907104 RIV/62156489:43510/15:43907104
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Réva vinná
Popis výsledku v původním jazyce
Tato publikace představuje komplexní a poměrně podrobný manuál, který by měl poskytnout čtenářům informace o vinné révě. Shrnuje současné poznatky o zakládání vinic, výsadbě révy, ošetření půdy ve vinici. Kapitoly Výživa a hnojení vinic a Ochrana révy jsou stejně důležité z hlediska ekologického a integrované produkce. Kvatnitativní parametry hroznů a jejich změny, Sklizeň hroznů a Výroba a prodej vína jsou popsány v následných kapitolách. Publikace byla vypracována na základě nejnovějších vědeckých poznatků a výzkumu. Autoři se snažili poskytnout své znalosti a informace jasným a srozumitelným způsobem pro všechny ty, kteří jsou zapojeni do vinohradnictví a výroby vína, tak i ty, kteří uvažují kariéře v tomto krásném oboru.
Název v anglickém jazyce
Grapevine
Popis výsledku anglicky
This publication represents a comprehensive and fairly detailed manual, which should provide readers with information on the grapevine. It summarizes current knowledge about the establishment of vineyards, planting vines, treating the soil in the vineyard. The chapters Nutrition and Fertilization of Vineyards, Vine Protection are of equal impotrance in terms of organic and integrated production. The Wine Grape and Wine sales are described in ensuing chapters. The subject matte has been drawn up on the basis of the latest scientific knowledge and research. The authors have been trying to provide knowledge and information in a clear and understandable way to all those who are involved in wine growing and wine production, as well as to those who are considering this wonderful career in a winemaking area.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-86726-67-0
Počet stran knihy
151
Název nakladatele
Profi Press s.r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—