Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Uplatnění huminových a fulvových kyselin v technologii pěstování jarního ječmene

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43913128" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43913128 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Uplatnění huminových a fulvových kyselin v technologii pěstování jarního ječmene

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V maloparcelním pokusu byl testován vliv foliární aplikace přípravku Lignohumát MAX. Aplikace přípravku zvýšila výnos zrna o 505 kg.ha-1, vzrostla HTZ o 0,5-0,7 g. Zvýšila se i objemová hmotnost zrna o 0,3 kg.hl-1 a snížil se obsah N-látek o 0,6 %.

  • Název v anglickém jazyce

    Application of humic and fulvic acids in the technology of spring barley cultivation

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of foliar application of Lignohumat MAX preparation was tested in a small-scale experiment. The application of the preparation increased the grain yield by 505 kg.ha-1, the weight of thousand grains increased by 0.5-0.7 g. The grain volume was increased by 0.3 kg.h-1 and the content of N-substances decreased by 0, 6 %.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Kompendium 2018

  • ISBN

    978-80-213-2829-7

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    44-47

  • Název nakladatele

    Spolek pro ječmen a slad

  • Místo vydání

    Velká Bystřice

  • Místo konání akce

    Libčany

  • Datum konání akce

    29. 1. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku