Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of Purple Wheat RU 687-12 on Performance Parameters of Laying Hens at the End of the Lay

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43914442" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43914442 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://nutrinet.mendelu.cz/wcd/w-rek-nutrinet/2018/nutrinet_2018_final.pdf" target="_blank" >http://nutrinet.mendelu.cz/wcd/w-rek-nutrinet/2018/nutrinet_2018_final.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of Purple Wheat RU 687-12 on Performance Parameters of Laying Hens at the End of the Lay

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to determine the effect of wheat with colored grain RU 687-12 in a feed ration for laying hens after 69 weeks of age. The influence on performance parameters and qualitative parameters of the eggs were evaluated. The experimental diets contained 60 % of wheat with purple grain pigmentation RU 687-12. The control diet contained 60 % of common wheat. Differences in yolk weight between groups in qualitative parameters were statistically significant (P &lt; 0.05). Hens fed with purple wheat grain achieved higher total number of eggs with higher yolk weight in this trial.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of Purple Wheat RU 687-12 on Performance Parameters of Laying Hens at the End of the Lay

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to determine the effect of wheat with colored grain RU 687-12 in a feed ration for laying hens after 69 weeks of age. The influence on performance parameters and qualitative parameters of the eggs were evaluated. The experimental diets contained 60 % of wheat with purple grain pigmentation RU 687-12. The control diet contained 60 % of common wheat. Differences in yolk weight between groups in qualitative parameters were statistically significant (P &lt; 0.05). Hens fed with purple wheat grain achieved higher total number of eggs with higher yolk weight in this trial.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510206" target="_blank" >QJ1510206: Výzkum odlišných typů zabarvení zrna pšenice způsobených látkami s antioxidačním účinkem, jejich využití pro tvorbu odrůd s příznivým zdravotním benefitem pro výživu člověka a zvířat</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    NutriNET 2018: Proceedings of reviewed scientific papers

  • ISBN

    978-80-7509-600-5

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    92-97

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    24. 5. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku