Sensory evaluation of yoghurt with addition of baobab powder, milk thistle flour, cricket flour, chia flour
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43914662" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43914662 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2018/mnet_2018_full.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2018/mnet_2018_full.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sensory evaluation of yoghurt with addition of baobab powder, milk thistle flour, cricket flour, chia flour
Popis výsledku v původním jazyce
In our study, yoghurts with 1% and 3% baobab powder, milk thistle flour, cricket flour, chia flour were sensory evaluated. The basic raw material was used natural yogurt with a fat content of 1.5% and 3.5%. The worste valuated yogurts were with cricket flour, the best in the total impression was natural yoghurt with the fat content of 3.5%, the yoghurt with 3% of baobab powder (fat yogurt 1.5%), the yoghurt with 1% milk thistle flour (1.5% fat yoghurt), the yoghurts with chia flour (1.5% fat yoghurt) and the natural 1.5% fat yoghurt.
Název v anglickém jazyce
Sensory evaluation of yoghurt with addition of baobab powder, milk thistle flour, cricket flour, chia flour
Popis výsledku anglicky
In our study, yoghurts with 1% and 3% baobab powder, milk thistle flour, cricket flour, chia flour were sensory evaluated. The basic raw material was used natural yogurt with a fat content of 1.5% and 3.5%. The worste valuated yogurts were with cricket flour, the best in the total impression was natural yoghurt with the fat content of 3.5%, the yoghurt with 3% of baobab powder (fat yogurt 1.5%), the yoghurt with 1% milk thistle flour (1.5% fat yoghurt), the yoghurts with chia flour (1.5% fat yoghurt) and the natural 1.5% fat yoghurt.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2018: Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7509-597-8
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
285-289
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
7. 11. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
000462205300053