Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Impact of Nutrients on the Hoof Health in Cattle

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43918355" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43918355 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16270/20:43878652

  • Výsledek na webu

    <a href="https://doi.org/10.3390/ani10101824" target="_blank" >https://doi.org/10.3390/ani10101824</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/ani10101824" target="_blank" >10.3390/ani10101824</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Impact of Nutrients on the Hoof Health in Cattle

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Lameness is currently one of the most important and economically demanding diseases in cattle. It is manifested in a change in locomotion that is associated with lesions, especially the pelvic limbs. The disease of the hoof is painful, affecting the welfare of dairy cows. Important factors that influence the health of the limbs include nutrition, animal hygiene, stable technology, and genetic and breeding predispositions. Nutrition is one of the basic preventive factors affecting the quality and growth of the hoof horn, and the associated prevalence of hoof disease. The strength and structure of the hoof horn are affected by the composition of the feed ration (amino acids, minerals, vitamins, and toxic substances contaminating the feed ration, or arising in the feed ration as metabolites of fungi).

  • Název v anglickém jazyce

    Impact of Nutrients on the Hoof Health in Cattle

  • Popis výsledku anglicky

    Lameness is currently one of the most important and economically demanding diseases in cattle. It is manifested in a change in locomotion that is associated with lesions, especially the pelvic limbs. The disease of the hoof is painful, affecting the welfare of dairy cows. Important factors that influence the health of the limbs include nutrition, animal hygiene, stable technology, and genetic and breeding predispositions. Nutrition is one of the basic preventive factors affecting the quality and growth of the hoof horn, and the associated prevalence of hoof disease. The strength and structure of the hoof horn are affected by the composition of the feed ration (amino acids, minerals, vitamins, and toxic substances contaminating the feed ration, or arising in the feed ration as metabolites of fungi).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40301 - Veterinary science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Animals

  • ISSN

    2076-2615

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    10

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    22

  • Strana od-do

    1824

  • Kód UT WoS článku

    000586261900001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85092383223