Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Grain mix with bioactivated grain and plant components in the development of technology for bread of increased nutritional value

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43919919" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43919919 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://ppublishing.org/upload/iblock/b70/USA-VII.pdf" target="_blank" >http://ppublishing.org/upload/iblock/b70/USA-VII.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Grain mix with bioactivated grain and plant components in the development of technology for bread of increased nutritional value

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The composition of the grain mixture included flax and sprouted grains of wheat, rape and amaranth. A control sample of bread was a sample of bread without sprouted grains and without sourdough, the second sample was a sample with sprouted grains without sourdough, the following samples were compared with these two samples: bread using thick rye sourdough and using flax sourdough. Organoleptic indicators were determined on the basis of hedonic studies; baking, microbiological, physicochemical indicators of the obtained breads were also determined. Of particular importance are the data on antioxidant activity and the content of polyunsaturated fatty acids.

  • Název v anglickém jazyce

    Grain mix with bioactivated grain and plant components in the development of technology for bread of increased nutritional value

  • Popis výsledku anglicky

    The composition of the grain mixture included flax and sprouted grains of wheat, rape and amaranth. A control sample of bread was a sample of bread without sprouted grains and without sourdough, the second sample was a sample with sprouted grains without sourdough, the following samples were compared with these two samples: bread using thick rye sourdough and using flax sourdough. Organoleptic indicators were determined on the basis of hedonic studies; baking, microbiological, physicochemical indicators of the obtained breads were also determined. Of particular importance are the data on antioxidant activity and the content of polyunsaturated fatty acids.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    7th International youth conference &quot;Perspectives of science and education&quot;

  • ISBN

    978-1-77192-523-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    52-57

  • Název nakladatele

    Premier Publishing s.r.o.

  • Místo vydání

    Vídeň

  • Místo konání akce

    New York

  • Datum konání akce

    10. 5. 2020

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku