Quality of beer made from bakery leftovers
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F21%3A43921810" target="_blank" >RIV/62156489:43210/21:43921810 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://mendelnet.cz/media/mnet_2021_full.pdf" target="_blank" >https://mendelnet.cz/media/mnet_2021_full.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality of beer made from bakery leftovers
Popis výsledku v původním jazyce
The project solved the issue of beer production using bakery leftovers. A regular pastry was prepared in the recipe with a different amount of fat. Breadcrumbs were then made from the prepared dried pastry. Microsamples of beer from water, hops, brewer's yeast and malt were produced. Partial replacement of barley malt was carried out using bakery leftovers in different proportions (up to 0%, 10%, 20%, 30%). The colour of individual laboratory samples was determined on a Konica Minolta CM 3500d device and the basic parameters of beer were determined on a FermentoFlash device.
Název v anglickém jazyce
Quality of beer made from bakery leftovers
Popis výsledku anglicky
The project solved the issue of beer production using bakery leftovers. A regular pastry was prepared in the recipe with a different amount of fat. Breadcrumbs were then made from the prepared dried pastry. Microsamples of beer from water, hops, brewer's yeast and malt were produced. Partial replacement of barley malt was carried out using bakery leftovers in different proportions (up to 0%, 10%, 20%, 30%). The colour of individual laboratory samples was determined on a Konica Minolta CM 3500d device and the basic parameters of beer were determined on a FermentoFlash device.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2021: Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7509-821-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
324-329
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
10. 11. 2021
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—