Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23500027" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23500027 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovoli jsme vybrané ukazatele kvality masa ( pH1, pH24, ztráty vody odkapem, obsah intramuskulárního tuku) u čtyř hybridních kombinací finálních hybridů prasat. Mezi kombinacemi byly zjištěny statisticky průkazné rozdíly, které mohou být využity pro produkci vepřového specifické kvality.
Název v anglickém jazyce
Use of genetic variability in a pork meat production with a specific quality
Popis výsledku anglicky
We determined selected meat quality traits ( pH1, pH24, water losses during 24 hours, content of intramuscular fat) of four interbreed combination of final pig hybrids. Among these combination statistical conclusive differences were determined, which canbe used for special quality pork production.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Ako smerovať chov ošípaných do 21. storočia
ISBN
80-7137-620-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
SPU Nitra
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—