Consumer perception of functional food in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43310%2F10%3A00161835" target="_blank" >RIV/62156489:43310/10:00161835 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Consumer perception of functional food in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Functional foods, when taken as part of a balanced diet and healthy lifestyle, offer great potential to improve health and/or help prevent certain diseases. The paper is aimed to determine Czech consumers' knowledge and awareness of the health benefits of functional foods and to examine the health-related factors perceived to be most important in food choice.
Název v anglickém jazyce
Consumer perception of functional food in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Functional foods, when taken as part of a balanced diet and healthy lifestyle, offer great potential to improve health and/or help prevent certain diseases. The paper is aimed to determine Czech consumers' knowledge and awareness of the health benefits of functional foods and to examine the health-related factors perceived to be most important in food choice.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
ICABR 2010
ISBN
978-80-7375-436-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Mendel University in Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
United Arab Emirates
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—