Determination of Aromatic Compounds from Wine by SPE folloved by SFE
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F00%3A55501012" target="_blank" >RIV/62156489:43510/00:55501012 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of Aromatic Compounds from Wine by SPE folloved by SFE
Popis výsledku v původním jazyce
The process, when a wine sample is treated with a suitable sorbent, followed by supercritical fluid extraction, can lead to the determination of aromatic compounds, contained in wine. This was experimentally verified on some kinds of wine, sonicated withof wine/Amberlite and the time minimum for quantitative supercritical extraction was necessary to find. Then, some kinds of wine were extracted by this procedure under the optimum conditions and selected aromatic compounds were identified and determined
Název v anglickém jazyce
Determination of Aromatic Compounds from Wine by SPE folloved by SFE
Popis výsledku anglicky
The process, when a wine sample is treated with a suitable sorbent, followed by supercritical fluid extraction, can lead to the determination of aromatic compounds, contained in wine. This was experimentally verified on some kinds of wine, sonicated withof wine/Amberlite and the time minimum for quantitative supercritical extraction was necessary to find. Then, some kinds of wine were extracted by this procedure under the optimum conditions and selected aromatic compounds were identified and determined
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F99%2F1570" target="_blank" >GA525/99/1570: Využití kontinuální superkritické fluidní extrakce (SFE) oxidem uhličitým a GC-MS v analýze alkoholických nápojů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
EuroConference Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Mendel University of Agriculture and Forestry Brno, Czech Republic
Místo vydání
Lednice, Czech Republic
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—