Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Determination of Aromatic Compounds from Wine by SPE folloved by SFE

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F00%3A55501012" target="_blank" >RIV/62156489:43510/00:55501012 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Determination of Aromatic Compounds from Wine by SPE folloved by SFE

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The process, when a wine sample is treated with a suitable sorbent, followed by supercritical fluid extraction, can lead to the determination of aromatic compounds, contained in wine. This was experimentally verified on some kinds of wine, sonicated withof wine/Amberlite and the time minimum for quantitative supercritical extraction was necessary to find. Then, some kinds of wine were extracted by this procedure under the optimum conditions and selected aromatic compounds were identified and determined

  • Název v anglickém jazyce

    Determination of Aromatic Compounds from Wine by SPE folloved by SFE

  • Popis výsledku anglicky

    The process, when a wine sample is treated with a suitable sorbent, followed by supercritical fluid extraction, can lead to the determination of aromatic compounds, contained in wine. This was experimentally verified on some kinds of wine, sonicated withof wine/Amberlite and the time minimum for quantitative supercritical extraction was necessary to find. Then, some kinds of wine were extracted by this procedure under the optimum conditions and selected aromatic compounds were identified and determined

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F99%2F1570" target="_blank" >GA525/99/1570: Využití kontinuální superkritické fluidní extrakce (SFE) oxidem uhličitým a GC-MS v analýze alkoholických nápojů</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    EuroConference Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Mendel University of Agriculture and Forestry Brno, Czech Republic

  • Místo vydání

    Lednice, Czech Republic

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku