Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00102649" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00102649 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty byla hodnocena v polních pokusech s pěstovanými druhy mrkve, celeru a dalších zelenin. Byly hodnoceny vybrané parametry (cukry, sušina, minerální látky, vitamin C) a další složky.
Název v anglickém jazyce
Quality of selected root vegetables according their nutritional value
Popis výsledku anglicky
Quality of selected root vegetables according their nutritional value in field grown culture with carrot, celeriac and other species. There were analysed selected parameters (sugars, dry matter content, minerals, vitamin C) and other compounds.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mezinárodní vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín
ISBN
80-8069-681-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
220-224
Název nakladatele
SPU Nitra
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
SPU Nitra
Datum konání akce
1. 1. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—