Development and judging the quality of wine by sensory analysis in Czech Republic.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F07%3A00108463" target="_blank" >RIV/62156489:43510/07:00108463 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Development and judging the quality of wine by sensory analysis in Czech Republic.
Popis výsledku v původním jazyce
This study occupy with evaluation different models for classification white and red wines which used in Czech republic. Further description development and improvement these pointed systems when after present time.
Název v anglickém jazyce
Development and judging the quality of wine by sensory analysis in Czech Republic.
Popis výsledku anglicky
This study occupy with evaluation different models for classification white and red wines which used in Czech republic. Further description development and improvement these pointed systems when after present time.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Quality of Horticultural Production
ISBN
978-80-7375-060-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Lednice
Místo konání akce
Lednice
Datum konání akce
1. 1. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—