Analytická sada k provoznímu stanovení veškerých titrovatelných kyselin a kvasinkami asimilovatelného dusíku v moštech révy vinné a vínech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F12%3A00192270" target="_blank" >RIV/62156489:43510/12:00192270 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0024/uv024563.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0024/uv024563.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analytická sada k provoznímu stanovení veškerých titrovatelných kyselin a kvasinkami asimilovatelného dusíku v moštech révy vinné a vínech
Popis výsledku v původním jazyce
Sada pro provozní stanovení veškerých titrovatelných kyselin a asimilovatelného dusíku v moštech a vínech je navržena tak, aby v každém vinařském provozu bylo v kombinaci s přiloženým návodem možné jednoduše, rychle a dostatečně přesně stanovit žádané hodnoty. Toto technické řešení umožňuje lepší kontrolu nad vstupní surovinou výroby vína a nabízí tak možnosti individuálního přístupu ke každé výrobní šarži. Technické řešení, tím že nabízí velmi levný analytický set, bude jistě vítanou pomocí pro každéhotechnologa vína a skýtá možnost úlevy vynaložených financí, ať už na rozbory v akreditovaných laboratořích, tak na koupené výživové prostředky aplikující se do moštu révy vinné před alkoholovou fermentací.
Název v anglickém jazyce
Analytical kit for determination of titratable acidity and yeast assimilable nitrogen in grape musts and wines
Popis výsledku anglicky
Analytical kit to operative evaluating of Yeast assimilable nitrogen and titratable acidity in grape musts and wines. Each wine can be easily, quickly and accurately determined. This solution provides better control of grapes quality and offers the possibility of individual approach to each production batch. Technical solution includes a very inexpensive analytical kit, which will be certainly welcome help for each wine technologist and offers an alternative for analysis in accredited laboratories.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
24563
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Mendelova univerzita v Brně
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence