Stroje a zařízení pro vinařství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F14%3A00228971" target="_blank" >RIV/62156489:43510/14:00228971 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stroje a zařízení pro vinařství
Popis výsledku v původním jazyce
Knižní publikace s názvem "Stroje a zařízení pro vinařství" je určena zájmovým i profesionálním vinařům, uživatelům vinařské techniky, odborné i laické veřejnosti a všem, kteří se jakýmkoliv způsobem setkávají s vinařskou technikou. Publikace je koncipována tak, aby širokému okruhu čtenářů poskytla přehled o standardních i perspektivních technických prostředcích a strojních zařízeních, které jsou u nás i ve světě využívány při zpracování hroznů a při výrobě vína v podmínkách moderních vinařských provozů. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny podle sledu nejdůležitějších operací ve vinařských provozech, objasňují principy i funkce využívaných strojů a zařízení a ukazují jejich nejčastější konstrukční řešení. Orientaci v technických popisech principů i konstrukcí strojů usnadní čtenářům obsáhlý schématický i obrazový materiál.
Název v anglickém jazyce
Machinery and equipment for winery
Popis výsledku anglicky
Book publication entitled "Machinery and equipment for winery " is intended for amateur and professional winemakers, users of wine techniques, professional and lay public and to everyone who in any way meeting with viticulture techniques. This publication is designed so that provide a wide range of readers an overview of the standard and perspective technical equipment and machinery which are in our country and in the world utilized in the processing of grapes and wine making in terms of modern wine enterprises. Individual chapters are arranged according to the sequence of the most important operations in the wine companies, explaining the principles and functions of used machinery and equipment and show their most common design solutions. The schematic and pictorial material will facilitates orientation in the technical description of the principles and constructions of machines.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI111B107" target="_blank" >QI111B107: Výzkum získávání a využití biologicky aktivních látek (BAL) ze semen vinných hroznů pro zlepšení metabolismu hospodářských zvířat jako podklad pro návrh nejlepší dostupné techniky (BAT).</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-87091-49-4
Počet stran knihy
254
Název nakladatele
Agriprint
Místo vydání
Olomouc
Kód UT WoS knihy
—