Relation of the glycogen, glucose and lactic acid content to meat quality in pigs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F00%3A23300242" target="_blank" >RIV/62156489:_____/00:23300242 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Relation of the glycogen, glucose and lactic acid content to meat quality in pigs
Popis výsledku v původním jazyce
We concluded that the measurements of glycogen, glucose and lactic acid content do not help to explain meat quality variability within and between group of RYR1 genotypes. In addition there was a high variability in these traits between and within groupsof RYR1 genotypes.
Název v anglickém jazyce
Relation of the glycogen, glucose and lactic acid content to meat quality in pigs
Popis výsledku anglicky
We concluded that the measurements of glycogen, glucose and lactic acid content do not help to explain meat quality variability within and between group of RYR1 genotypes. In addition there was a high variability in these traits between and within groupsof RYR1 genotypes.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Neuveden
Název nakladatele resp. objednatele
Neuveden
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
—