Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Relation of the glycogen, glucose and lactic acid content to meat quality in pigs

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F00%3A23300242" target="_blank" >RIV/62156489:_____/00:23300242 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Relation of the glycogen, glucose and lactic acid content to meat quality in pigs

  • Popis výsledku v původním jazyce

    We concluded that the measurements of glycogen, glucose and lactic acid content do not help to explain meat quality variability within and between group of RYR1 genotypes. In addition there was a high variability in these traits between and within groupsof RYR1 genotypes.

  • Název v anglickém jazyce

    Relation of the glycogen, glucose and lactic acid content to meat quality in pigs

  • Popis výsledku anglicky

    We concluded that the measurements of glycogen, glucose and lactic acid content do not help to explain meat quality variability within and between group of RYR1 genotypes. In addition there was a high variability in these traits between and within groupsof RYR1 genotypes.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Neuveden

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Neuveden

  • Verze

    Neuveden

  • Identifikační číslo nosiče