Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The evaluation of mechanical properties of eggs of four breed hen and eggs of japanese quail

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400007" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400007 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The evaluation of mechanical properties of eggs of four breed hen and eggs of japanese quail

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The evaluation of deformation and strenght was measured by compression test (testing machine TIRA, Germany) on eggs of 4 breed hen from breeder farm and eggs of Japanese quail from commercial breed. The evaluation was proceeded on eggs of hen in first three month of lay. The eggs of Sussex Light, Bar Plymouth Rock, had the most strenght (37- 39 N) into 3 month.

  • Název v anglickém jazyce

    The evaluation of mechanical properties of eggs of four breed hen and eggs of japanese quail

  • Popis výsledku anglicky

    The evaluation of deformation and strenght was measured by compression test (testing machine TIRA, Germany) on eggs of 4 breed hen from breeder farm and eggs of Japanese quail from commercial breed. The evaluation was proceeded on eggs of hen in first three month of lay. The eggs of Sussex Light, Bar Plymouth Rock, had the most strenght (37- 39 N) into 3 month.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník souhrnů sdělení XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.

  • ISBN

    80-902671-3-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    53-54

  • Název nakladatele

    neuveden

  • Místo vydání

    neuveden

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    28. 5. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku