The influence of commercial of bulls on fatty acid composition in meat.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23500018" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23500018 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of commercial of bulls on fatty acid composition in meat.
Popis výsledku v původním jazyce
The influence of commercial of bulls on fatty acid composition in meat was observed on young bulls.
Název v anglickém jazyce
The influence of commercial of bulls on fatty acid composition in meat.
Popis výsledku anglicky
The influence of commercial of bulls on fatty acid composition in meat was observed on young bulls.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Production
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
46
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
510-519
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—