The effect of various methods of thinning on the quality of apricot fruits
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A55100008" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:55100008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of various methods of thinning on the quality of apricot fruits
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to analyse the efect of various methods of thinning on the quality of apricot fruits. Hand thinning, thinning by pruning, thinning by prunning followed by chemical treatment and various methods of chemical thinning were used oncultivars Hargrand and Lemira (1997) and Lejuna and LE-4725 (1998), respectively. Within tis two-year period of testing hand thinning was the most suitable method.
Název v anglickém jazyce
The effect of various methods of thinning on the quality of apricot fruits
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to analyse the efect of various methods of thinning on the quality of apricot fruits. Hand thinning, thinning by pruning, thinning by prunning followed by chemical treatment and various methods of chemical thinning were used oncultivars Hargrand and Lemira (1997) and Lejuna and LE-4725 (1998), respectively. Within tis two-year period of testing hand thinning was the most suitable method.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GE - Šlechtění rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
HORTICULTURAL SCIENCE
ISSN
0862-867X
e-ISSN
—
Svazek periodika
28
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
106-111
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—