Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

MR Texture Analysis of apricots during ripening

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A55500008" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:55500008 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    MR Texture Analysis of apricots during ripening

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Images obtained by Magnetic Resonance Imagig (MRI) of apricots during ripening were analysed by texture analysis (TA) to determine the correlation between TA parameters and firmness, soluble solids content (SSC), titratable acids and production of ethylene. Fruits in selected harvesting terms differ significantly in SSC, acidity and the firmness of the fruits.

  • Název v anglickém jazyce

    MR Texture Analysis of apricots during ripening

  • Popis výsledku anglicky

    Images obtained by Magnetic Resonance Imagig (MRI) of apricots during ripening were analysed by texture analysis (TA) to determine the correlation between TA parameters and firmness, soluble solids content (SSC), titratable acids and production of ethylene. Fruits in selected harvesting terms differ significantly in SSC, acidity and the firmness of the fruits.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GE - Šlechtění rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GV309%2F97%2FK048" target="_blank" >GV309/97/K048: Studium metabolismu a difúze v živé tkáni pomocí MR zobrazování a MR spektroskopie a využití těchto poznatků pro diagnostické účely.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    First International Workshop on Mathematical nad Computing Techniques for Agro-Food Technologies. Mathematical and Computing Techniques for Agro-Food Technologies

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    22-22

  • Název nakladatele

    Neuveden

  • Místo vydání

    Barcelona

  • Místo konání akce

    Barcelona

  • Datum konání akce

    26. 11. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku