Effect of Brewer`s Raw Material onáthe Course of Main Fermentation.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A22700014" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:22700014 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of Brewer`s Raw Material onáthe Course of Main Fermentation.
Popis výsledku v původním jazyce
The paper brings an asssesment of the influence of primary raw material (malt) on incrementally growing problems of main fermentation in beer production. The operational test were focused on effect of yeasting temperature, yeast strain, and physiologicalinfluence of the inoculum on the problem solution.
Název v anglickém jazyce
Effect of Brewer`s Raw Material onáthe Course of Main Fermentation.
Popis výsledku anglicky
The paper brings an asssesment of the influence of primary raw material (malt) on incrementally growing problems of main fermentation in beer production. The operational test were focused on effect of yeasting temperature, yeast strain, and physiologicalinfluence of the inoculum on the problem solution.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Research in Agricultural Engineering
ISSN
1212-9151
e-ISSN
—
Svazek periodika
48
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
47-53
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—