Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23400006" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23400006 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The evaluation of tenderness was made on beef and turkey meat. Instrumental measurement included WB shear and TPA devices. The sensory evaluation was made as well

  • Název v anglickém jazyce

    Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat

  • Popis výsledku anglicky

    The evaluation of tenderness was made on beef and turkey meat. Instrumental measurement included WB shear and TPA devices. The sensory evaluation was made as well

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 5th Conference on Food Physics

  • ISBN

    80-7157-626-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    "xx"-"xy"

  • Název nakladatele

    Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

    30. 5. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku