The quality of eggshell of different strains and lines of laying hens
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23400007" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23400007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The quality of eggshell of different strains and lines of laying hens
Popis výsledku v původním jazyce
The weight of eggs, the index of shape, the strenght and the deformation of eggshell, the thickness and the ratio of egshell was monitoring on four strains of hens. The difference between lines and strains in each properties was statistically significant
Název v anglickém jazyce
The quality of eggshell of different strains and lines of laying hens
Popis výsledku anglicky
The weight of eggs, the index of shape, the strenght and the deformation of eggshell, the thickness and the ratio of egshell was monitoring on four strains of hens. The difference between lines and strains in each properties was statistically significant
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie
ISBN
80-8069-015-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
"xx"-"xy"
Název nakladatele
Slovenská pol?nohospodárska univerzita váNitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
—
Datum konání akce
24. 4. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—