An influence of improving on higher meatness on a content of intramuscular fat in pork
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23500053" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23500053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
An influence of improving on higher meatness on a content of intramuscular fat in pork
Popis výsledku v původním jazyce
We determined a content of intramuscular fat in loin eye of pure dam line pig breeds - Czech Large White (56 pigs) and Landrace (41 pigs).
Název v anglickém jazyce
An influence of improving on higher meatness on a content of intramuscular fat in pork
Popis výsledku anglicky
We determined a content of intramuscular fat in loin eye of pure dam line pig breeds - Czech Large White (56 pigs) and Landrace (41 pigs).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
ISSN
1211-8516
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
135-140
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—