Nízkokyslíkatou atmosférou prodlužujeme uchovatelnost skladovaných jablek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500007" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nízkokyslíkatou atmosférou prodlužujeme uchovatelnost skladovaných jablek
Popis výsledku v původním jazyce
Nízkokyslíkatá atmosféra v chladírenské komoře využívá obou plynů (kyslíku a oxydu uhličitého) v koncentracích 0,9% kyslíku a do 1% oxidu uhličitého v ambientní atmosféře. ULO skladování ve všech podobách vyžaduje běžné chladírenské zařízení a k tomu plynotěsnou komoru.
Název v anglickém jazyce
With of low oxygen atmosphere is prolonged storage of fruit
Popis výsledku anglicky
Low-oxygen atmosphere storage utilizes both gases (oxygen and carbon dioxide) at concentration ranges 0,9 oxygen and to 1% carbon dioxide) at ambient atmosphere of storage room. ULO storage has alt of the design requirements of conventional refrigeratedstorage plus gaslight room.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
AGRO, ochrana, výživa, odrůdy
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
20-21
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—